Almist Ragdolls

Almist Ragdolls

Profil:

Om Almist Ragdolls

Almist Ragdolls er en nyt katteopdræt, grundlagt i 2023, i Vordingborg på Sydsjælland.

Navnet Almist er et sammentrak fra Camelottreassure ALma som er opdrættets første avlskat samt MIe og Steffen som er ejere af DK Almist.

DK Almist er et registret opdræt hos TICA.

Dk Almist har i dag 2 alvshunner.

Camelottreassure Alma (Chocolate Bicolor)

SE*Point Lockout Navajo Aiyana (Chocolate Colorpoint)

Profil samt mål:

Hos Almist Ragdolls er det højeste priotet at der kun leveres sunde og stærke killinger til fremtidige købere.

Vores katte er derfor testet for arvelige sygdomme som HCM, PKD og Blodtype.

Derudover er killingerne forsikret i 2 år og 4 måneder frem igennem Agria forsikring for skjulte sygdomme, når køber henter killingen hos os. Dette er noget vi som opdrætter betaler for via vores forsikring på vores katte, for på den måde, både at sikre killinger fra os samt vores fremtidige købere fremadrettet på.

Hos Almist Ragdolls værner vi meget om vores linje af katte og det vil derfor IKKE være muligt at købe katte til avl i Danmark, dette gør at vi sikrer os at det kun er Almist Ragdolls som avler på vores linje i Danmark, da vi tror på at hver af vores linje er unik i sig selv.

Almist Ragdolls har et fantastisk samarbejde med en opdrættere og mentorer i Danmark.

Almist Ragdolls er udover medlem af TICA også medlem af både Viking Cats og RagdollFriends i Danmark.

Almist Ragdolls arbejder som priotet på farverne Lilla (Lilac) og Chokolade (Chocolate).

Hos Almist Ragdolls er vores katte ikke bare et opdræt, hos os er vores katte en del af vores familie (netop derfor vores kærlighed til racen), og der er derfor ikke et rum, seng eller sofa hvor kattene ikke er velkomne.

Derfor er det også vigtigt at pointere at hos Almist Ragdolls vil derfor kun blive lavet 1 kuld pr. kat pr. år MAX! Dette for os er vigtigt at understrege, da vores kattes sundhed frem alt vægter højere.

Samtidig forbeholder vi os dog retten til, at vi vælger vores købere for vores katte, så det bliver den rette ejer for den rette killing og ikke omvendt, da alle katte ikke er ens.

Hos Almist Ragdolls fodrer vi vores katte med Barf Mush for at give vores katte alt det vigtige de har brug for, samt har vi altid tørkost stående fremme fra Essential Foods som kører et udelukkende ikke korn produkt.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive, spørge, besøge for evt. at høre om fremtidige planer om killinger. Eller holde dig opdateret om dette via Facebook eller vores hjemmeside.

Almist Ragdolls

Vordingborg

Tlf: 53501984 / 53871084

Telefon tider:

Hverdage: 15.00 - 21.00

Weekend: 10.00 - 21.00